ОБИЧАЙТЕ СИ РАБОТАТА

И друг път съм ви споменавала, че LC Waikiki е един от магазините, които предпочитам. Така е, защото:
а/ предлагат големи размери за прилично кръгли жени като мен, и
б/ обслужването им намирам за чудесно.

Неотдавна майка ми спечели от играта на Ana’s Handbag ваучер за пазаруване в магазина и ми го подари. Тази вечер минах да го използвам, преди да е изтекъл. Накупих си чудни неща, които ще снимам допълнително и ще покажа, може би дори като OOTD, и на касата се разминах с Радостина, която тъкмо си тръгваше от работа.

Радостина е главен касиер в LC Waikiki – The Mall. Винаги усмихната по един особено приветлив начин, винаги готова да те обслужи по най-добрия възможен начин. Радостина помни размера, който нося, и познава стила ми. Препоръчва ми неща, които инак може и да не забележа. Винаги ме информира кога ще получат нова стока или дори определен вид дреха, който не намирам. Колкото и да е заета, намира време да размени с мен по няколко думи small talk. Въобще, Радостина е супер.

Защо ви разказвам за нея ли? Защото искам да виждам повече хора като нея, не само като консултанти в магазините, а и въобще в живота. Тя е според мен напълно отдадена на работата си и готова да направи онова допълнително усилие, което те кара да се чувстваш специален като клиент.

Според мен всички трябва да бъдем такива. Да се кефим на работата си и ако не е така – да си намерим работа, която ни доставя истинско удовлетворение. Ако работим с клиенти да се отнасяме с тях така, все едно са царе и царици, дори когато са недружелюбни, не са прави или просто са задници. Да ходим на работа с удоволствие и да правим смислени неща.

А вие Радостина ли сте?

Снимка: LC Waikiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *