H&M Conscious Exclusive

hm6H&M показаха новата си Conscious Exclusive колекция с Ever Manifesto – група, занимаваща с е с търсене на устойчиви решения за модата и дизайна.

Набелязах няколко неща в колекцията, пускам ви ги тук, за да ги видите, макар че най-устойчивото и природосъобразно нещо, което мога да направя предвид размера на гардероба си, е да спра да си купувам дрехи. Изобщо. За поне 5 години. Това са празни закани, знам – само вижте този блейзър:

hm4

Колекцията ще се появи в избрани магазини на марката на 10ти април. Дали в София има такъв избран магазин не е ясно, но тайно се надявам и стискам палци. Цялата колекция може да видите тук: H&M Conscious Exclusive – Look book.

hm5

hm3

hm2

hm1

 

 

2 thoughts on “H&M Conscious Exclusive

  1. Дота красива колекция. Дано се появи тук. Аз почти не видях нещо, което да е добре за моята фигура и стил на обличане, но пък на живо може да е по-различна. Много хора хвалят тази марка, аз отидох веднъж като бяха открили първия си магазин, но всичко ми се видя много малко, за много слаби фигури, едва сега намерих голямата секция в магазина на Витошка. Даже, като гледам малките номера на някои модели си казвам, че ако нося толкова малък номер, никога няма да облека тази дълга и безформена дреха

  2. Доколкото разбирам, колекцията ще я има и у нас, именно в магазина на Витошка (инфото не е потвърдено).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *