ECLECTIC PANDAS: ОФИЦИАЛЕН СТАРТ

Eclectic Pandas: най-добрият бюти блогСлучват ми се напоследък гигантски неща, от които малката ми глава аха-аха да експлоадира, но ще се оправя, не ме мислете. Още не искам да ви разказвам всичко в подробности, ще му дойде времето.

Междувременно няма да изчезвам напълно от тук, но ще се появявам и на други места. За Хари вече знаете, време е да ви разкажа и за новия проект, който стартирам заедно с Илия Темелков, блогър и бюти ентусиаст. Говоря за Eclectic Pandas – пародиен бюти & фешън блог.

Идеята се роди преди два месеца, когато с Илия се запознахме случайно в Дом на киното. Заговорихме се и от дума на дума открихме общата си неприязън към така специфичната прослойка български “бюти блогъри”. Без да са ни неприятни конкретни хора зад блоговете за мода и козметика, и двамата се оказахме почти възмутени от графоманията и безсмислените текстове, с които ни залива вълната “бюти блогинг” – и решихме да противодействаме с наш собствен бюти блог (за да покажем как се прави, един вид). После си дадохме сметка, че няма как да пишем сериозно за кремове за лице и лакове за нокти, затова се спуснахме по плоскостта на пародията.

Факт е, че едва започваме, но вече имаме отдадена читателска база (майка ми, гаджето на Илия и още трима човека). Ще се стараем да държим нещата леки и приветливи, ще се въздържаме от директен хейт, и най-вече ще се забавляваме. Дали ще ни четете ще прецените сами, но се надяваме да го правите. Оставаме отворени за обратна връзка, предложения и оплакванки.

И след като вече знаете какво да очаквате: Eclectic Pandas. Можете да ни следите и във фейсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *