COPYWRONG: ТРОЙКА ЗА БЕЗ ПАРИ

Да си осигуриш тройка не винаги е лесно – или гаджето ти е традиционалист/ка, или не ти връзва един партньор за секс, камо ли двама, или си срамежлив и се притесняваш дали ще знаеш какво да правиш… Някои тройки, за щастие, са много лесно постижими, та струват и едва 4 (четири) лева. Не се шегувам, вижте сами:

Тройка за четири лева

За тази своя реклама BRAVO PIZZA & BURGER са решили да заложат на две класически твърдения от живота: сексът продава, а любовта минава през стомаха. Обединила тези две максими в неразривна сплав, пицарията облича посланието си във визия, която възбужда апетита на средностатистическия мъж (или този на лесбийките). Не става ясно само дали изкусителните дами, които, допускам, ще сбъднат мечтата на потребителя за тройка, ще дойдат в дома на последния с пицата, или трябва да се вземат на място.

Ако оставим шегата настрана обаче, допускам, че рекламата си е свършила работата: в крайна сметка продават 3 парчета пица за 4 лв., а хората, които търсят подобни оферти, вероятно реагират положително и на посланието, и на визията, че и на самата пица.

И те така. Copywrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *