5 ЯКИ ИНСТАГРАМА ЗА СЛАДКИШИ

На диета съм и много се старая да не консумирам рафинирана захар. Трудно е, защото много малко неща на света са по-прекрасни от рафинираната захар и всичките торти, кексове, крем брюлета и прочее разкоши с нейно участие. Засега удържам фронта, но като видя, тиха мъка се прокрадва в сърцето ми.

По този повод днес ви сервирам няколко добри инстаграм акаунта със сладкиши – като не мога да ям, поне да поплакна очи. Естествено, най-добрият пекар на света си остава сестра ми (виж някои от сладкишите й в Cupcakes & Unicorns), но не пречи да хвърлям по едно око и на конкуренцията. Да ви е сладко!

1 – STANISLAVA KORMANOVSKAYA

Тази мацка пече торти, които изглеждат страхотно, и ги украсява с плодове и истински цветя, които също изглеждат страхотно. Според мен й се получава супер.

 

2 – SILVIESCAKEPOPS

Тортите на клечка са изключително удобни за преяждане. Особено ако изглеждат толкова добре.

3 – PASSIONFORBAKING

Тази жена е майка на пет деца, пекар, блогър, автор на книги и притежател на страхотен стил. Инстаграм фийдът й ме изпълва с тиха завист и недоумение как го прави.

 

4 – SWEETNUTFREE

Във фийда на канадската пекарна Sweet Impressions Bakery има понички, торти, бисквити, вдъхновяващи цитати от глазура и въобще – fun. 

5 – AYSEYAMANBUTIKPASTA

И като за последно – един инстаграм акаунт със сладкиши, които вероятно не бих посмяла да изям, толкова красиво са декорирани. Кой каза, че тортите не са изкуство?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *