Щастието, Санчо

Световните тевтонски плочи се разместиха специално за мен тая седмица и петъкът, в който съдбата иначе ме мрази, беше четвъртък. Нивото на пауъра ми беше ЕЙ ТАКОВА. Гигантско.

Рано сутринта бях на интервю за работа и в тази връзка искам да направя заявление: хора, набиращи кадри, имайте милост към нас безработните и проявете малко common sense – официално ви заявявам, че ние (безработните) НЕ се измъкваме от леглото преди обяд. На лош късмет е.

Но да се върна на интервюто: мачках! Не валяк, истински БТР бях, too good to be true. Това каза и пичът, който ме интервюира – направо го озадачих. Вярно, че с тая система на образование и квалифициране на кадри у нас си е цяло чудо да попаднеш на идеалния кандидат, обаче ей ме на – от плът и кръв, седя срещу управляващия директор на фирмата и шефката на отдела и им обещавам да направя за тях чудеса, при това на съвсем разумна цена. What you see is what you get, един вид. Само не забравяйте да пускате уреда в отпуска поне 20 дни годишно, за да остане в изправност.

Да видим дали ще стане нещо, или ще разберат, че съм си купила въпросите за интервюто предварително, заедно с темата за матура по български. Уточнение за НСБОП, които ме следят в интернет, за да ми попречат да извършвам терористични актове: шегувам се. Не че ви подценявам, ама ми се струва нужно да го кажа.

Та така де, исках само да се похваля. Айде умната през уикенда и да се мажете с крем против слъце!

3 thoughts on “Щастието, Санчо

  1. успех!!! 🙂 да се похвалиш като започнеш работа отново :)))

    а от мен – освен крем против слънце си носете и чадъра с вас, за всеки случай ;)))

  2. супер! много се радвам за теб 🙂
    едва ли има по-готино и надъхващо усещане от победно самочувствие на интервю за работа 😉
    похвали се после като те назначат официално 😉

  3. Благодаря, благодаря!!! *Ако* ме назначат официално, ще се похваля 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *