БЛОГ НА 10

10 years of bloggingКъде ми отиде времето, чудя се докато осъзнавам, че този блог съществува от точно 10 години. Започнах го на 20 не от скука или за слава, а защото светът искрено ме удивляваше и исках да споделям малките си открития с останалите загубени (или намерени) души в интернет.

Малко по-късно се преместих да живея в Холандия и този блог заедно с още един такъв в blogspot беше своеобразен дневник на живота ми там – начин семейството и приятелите ми да с в крак с всяка малка подробност от ежедневиетo ми, за да си останем близки.

Когато се върнах от Холандия, блогът беше мястото, където да изсипвам меланхолията и мъката по пребиваването ми там, за да не ме задушат.

Оттам нататък блогът се превърна в манджа с грозде. Такъв е и до ден днешен.

Минах през много дизайнерски решения, платформи, теми и рубрики. Документирах порасването си публично. Няколко пъти си блогването помогна пряко или косвено на кариерния ми път, веднъж му навреди. Не знам дали научих нещо специално заради блога, но научих много в тези последни 10 години. По трасето събрах няколко верни фена – благодаря ви от сърце, задето търпите графоманията ми.

10 години. Връзката с блога ми май е най-устойчивата връзка в целия ми живот. За следващите 10 си пожелавам повече връзки с хора и по-малко със сайтове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *