Property irregularity report

Пристигнах в ниската земя безпрепятствено. Е, почти безпрепятствено.

След като чаках час и половина на baggage belt-а, за да си получа двата куфара, се оказа, че тях ги няма. Стори ми се невероятно багажът ми да се изгуби при директен полет и служителката от KLM, която се занима с проблема ми, мило ми обясни, че с вчерашния полет на България Еър не са пристигнали около 15 куфара и най-вероятно днес са натоварили първо тях и не е останало място за моите и на още 10-ина души; т.е. вероятно някой на летище София вездесъщо е решил кой да пристигне само с ръчен багаж и кой – не.

Попълних един формуляр и ми обещаха до утре да се свържат с мен, за да уточним как да си получа куфарите.

Не ме разбирайте погрешно – не мрънкам – но се чудя дали на служителите от България Еър и софийското летище не им е малко неудобно заради това, което правят или в случая – не правят?! Един от потърпевшите например беше мъж с 4 /да, точно така – четири/ деца и куче! А и всичко това при положение, че от целия полет не повече от 30 човека имаха Амстердам като крайна дестинация.

Сега чакам да изпратят куфарите ми тук, като междувременно се запознавам с обстановката и измислям варианти как в 100% от случаите пътниците и техния багаж да пристигат на едно и също място, по едно и също време. Крайно време е някой да напише наръчник по темата, и ако няма кой друг – ще се заема, обещавам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *