OOTD: Дантелени улици

Още една серия снимки, направени от Женя – и пак показвам парцалки на H&M. Тоалет, който е идеален за офиса и за среща с приятели след това, без пит-стоп за преобличане.

Кораловата блуза ми е любима, не само заради цвета, а и заради яката с перли – вярвам, че хората трябва да имат ако не истински лукс, то поне илюзията за него в живота си; и ако изкуствените перли по яката са тези, които носят това усещане – така да е.Същото важи и за дантелената пола, също много любима дрешка.

28

27

Чантата е типична за гардероба ми – обичам хиперболизирани чанти, в които можеш да събереш всичко необходимо за дългите офис дни и оцеляването в градска среда. На чантите си обаче ще отделя специален пост, затова тук няма да влизам в детайли.

21

Блейзърът сигурно ви е познат от предишния OOTD пост, но какво да правя, като е супер практичен и пасва на всичко… Обувките са от Paolo Botticelli и са изненадващо удобни, нося си ги вече втори сезон и металните връхчета вече са се поиздраскали. Въпреки това ме радват.

Collage 5

26

20

Collage 4

Топ, блейзър, пола, аксесоари: H&M

Обувки: Paolo Botticelli

Чанта: H&M

 

4 thoughts on “OOTD: Дантелени улици

  1. полата мн яка. но обувките направо трепач. такива да си намеря гепардови ми е мечта. мн ми харесва дето казваш да имаме лукс в ежедневието дори да не е мегалукс.

  2. Той луксът е относителен, не е задълже да караш Кайен, за да имаш лукс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *