НОВИ МОДНИ ЛЕЙБЪЛИ

Изненадите са нещо прекрасно. Представете си как се прибирате у дома, полу-разтопени от близо 40-градусовите жеги навън, и виждате на входната врата бележка от Топлофикация. Спират топлата вода. За месец. Умеят ги изненадите от Топлофикация.

Такива разкошни новини вдъхновяват. В конкретния случай музата ме отведе в света на модата, и създадох на хартия четири нови модни лейбъла. Остава само да реша на кой голям производител със sweat shops нейде из третия свят да ги пробутам, и започваме производство.

Ето ги и самите марки.

Нови модни лейбъли: Кофа & Канче

Кофа & Канче са high-end халати за баня. Първата колекция е посветена на Топлофикация, а 10% от приходите се даряват за закупуване на проточни бойлери за столичани.

 

Нови модни лейбъли: HOW DO YOU WASH THAT

How Do You Wash That е лейбъл за ежедневна мода за тинейджъри и 40-годишни мъже, които все още живеят при мама. Дрехите са изработени от материи, устойчиви на нетрадиционни методи на пране, широки ютийни амплитуди и прегазване с танк.

 

Нови модни лейбъли: That Yellow Shit

That Yellow Shit: ексклузивен бранд за дрехи в жълто. Всеки модел от всяка колекция се съчетава с всеки друг модел от всяка колекция. Идеални за далтонисти.

 

Нови модни лейбъли: Laundry Day

Laundry Day: колекцията, за която всички хипстъри умират. Лейбълът съчетава несъчетаеми неща, но в крайна сметка именно за това е модата – да се отличаваме от останалите. Важно е да сме различни, дори когато очите кървят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *