Lucky 8

В моменти като този всичкият здрав разум напуска главата ми и ставам адски суеверна.

Преди години аз, още две момичета и майките ни се бяхме събрали за нещо като “женско парти” – знаеш, боядисване на коси, унищожаване на каса бяло вино, филми, приказки и други. Докато се разминах с едно от момичетата на вратата на кухнята, тя ми каза, че числото на живота ми е 8. Каза ми го без конкретен повод и без да обясни какво има предвид.

След това няколко пъти ми е правило впечатление, че осмицата присъства много активно в живота ми (т.е. във всеки аспект на живота ми, в който са замесени числата и цифрите), при това заедно с още 2 числа и винаги в определена комбинация с тях. Досега винаги съм го смятала за съвпадение.

***
И една друга история. От известно време Kent имат игра – във всяка кутия цигари има листче с код, който изпращаш с SMS и след това получаваш друг SMS, който те известява дали печелиш iPod. Неда също пуши Kent, но опцията да спечели не я интересува особено, затова ми дава листчетата с кодовете си.

И точно днес, след като с Неда се скарахме и се чувствах като ужасен човек, реших да пратя кода, макар да бях сигурна, че няма да спечеля нищо (защото съм ужасен човек, нали). На бележката обаче бяха моите числа, в моята комбинация. И спечелих iPod.

Иди, че разбери.

2 thoughts on “Lucky 8

  1. 8, да. Навсякъде в живота ми само осмици… Но iPod-ът не е 8 GB ако за това питаш, lol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *