H&M се извиняват

Още ми е леко неприятно заради тъпата случка в H&M преди две седмици, за която ви надух главите в предишния пост. Оттогава не съм стъпвала в магазина и се чудя дали въобще някога да го направя пак (сигурно да, но още ми е много прясно).

Както споменах в коментарите под поста, говорих с управителя на магазина, който реагира доста адекватно, но не предложи друго решение, освен да говори с продавачката, която ми скъса нервите.

Днес обаче получих писмо от екипа на H&M България. В него аргументират (донякъде) политиката си, и ми се извиняват за причиненото неудобство; ето малък цитат от писмото:

След проведения разговор между Вас и управителя на магазина, непосредствено след развилата се ситуация, бе дадена детайлна обратна връзка на служителката, която Ви е обслужила. Уверяваме Ви, че удовлетвореността на нашите клиенти и високото ниво на обслужване е от водещо значение за нас, затова в рамките на изминалата седмица обърнахме сериозно внимание на нашия персонал в магазините по повод казуса и са предприети мерки за по-ясното информиране на нашите клиенти относно процедурите ни за сигурност.

Искрено се надявам това наистина да е така и да има някакъв ефект от драмата, която създадох. За всеки случай известно време ще избягвам конкретно магазина в The Mall и ще плащам кеш в останалите, за да си спестя излишни неприятни изживявания. Иначе ще пратя “агенти”, които да докладват дали има подобрение в качеството на обслужването и ще ви държа в течение.

Та така. Както казах, още ми е криво, но в крайна сметка H&M отиграха ситуацията прилично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *