And the winner is…

Играта, която определям като успешна, приключи! Почти всички познаха, че предметът на картинката е гъзарска дизайнерска джанта (повече инфо – тук, кликни Projects > other products).

Тегленето на наградата:




Победителят беше избранн чрез жребия, документиран по-горе. Честито на Димитър Павлов, когото приканвам да се свърже с мен по мейла, за да се разберем как да си получи наградата.

И последно – благодаря на всички, които участваха. Скоро – пак.

3 thoughts on “And the winner is…

  1. Еха! Може да не съм спечелил, ама друго си е да си видиш името на снимка :P. Направо съм си част от блога вече. Голяма зарибявка стана. Пък и цял ден умувам над тази джанта, ако наистина е джанта, къде по дяволите са скрили винтовете тези гении 🙂 Веднага щом остане време ще се огледам за други ракурси на това нещо. Дано има, че иначе все си представям как таква кола минава по Цариградско шосе и гумите й падат по наклона преди БТА 😀
    Красота!

  2. И аз рових за повече инфо за джантата, много би ми отивала на бъдещата кола, когато евентуално се сдобия с шофьоркса книжка. Инфо обаче няма, което ме навежда на мисълта, че джантата е само прототип и в действителност няма такива. Ебаси скапания свят, казвам тук, и хлипам малко за колорит; после гледам малко колите по Цариградско за утешение (никоя от тях няма *такива* джанти, някои от тях нямат никакви джанти) и размишлявам върху философски въпроси. Неделна идилия.

  3. там където са инициалите, най-вероятно е капачка, под която са болтовете… или поне аз така го измислих като реших че е джанта 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *