Филм фест

pict1771.JPG

Тези дни като да не повярваш ми остава повечко свободно време и гледам да гледам филми, за да наваксам пропуснатите неща.

Миналата седмица – няколко филма с любимия Джейсън Стейтъм (заради акцента, заради какво друго?!). “Customs official: Anytning to declare? Avi: Yeah. Don’t go to England“. Turkish delight.

Вчера – The Darjeeling Limited. Значително по-плосък от това, което очаквах и със значителен product placement на iPod. Историята си я бива, но персонажите ми останаха недоразвити (както и целия филм, всъщност – все едно се плъзгаш по повърхността на нещо, което има още пластове, но не успяваш да стигнеш по-дълбоко).

Бих ти разказала и за другите филми, които изгледах в последните седмици, но ще мине време за реконструкцията на спомените и може да пропусна нещо важно. Чети ревютата в “Програмата” – пишат ги прекрасни хора, на чийто вкус можеш да се довериш (и като говорим за ревюта – ето ти още едно приятно място, за което трябваше да напиша впечатления).

Ако случайно си гледал нещо готино напоследък – драсни един ред в коментарите; започнах да се изчерпвам. Нали знаеш – предварително ти благодаря.

6 thoughts on “Филм фест

 1. Тоя Стейтън е артистът с най-незапомнящото се име. За мен и познатите ми винаги ще си остане “оня от Транспортьора”.

 2. Или Търкиш от “Гепи”; както и да му казваш, все си остава любим актьор обаче.

  Нищо не казваш за филмите обаче – гледал ли си нещо яко скоро?

 3. Един от интересните филми, които гледах тези дни, беше “Музиката на Истанбул”. Голям пропуск, като се има предвид, че излезе по бг-кината доста отдавна, но бях твърдо решена да наваксам. Филмчето си заслужава – не е показана само традиционна турска музика, но и турски рап и рок, беше доста любопитно да видя как съседите ги правят тези неща…
  А Джейсъм Статъм си остава любимец – Turkish Rules!!!

 4. Нещо много забихме в турската тематика в това ентри, а 😉

  Ще потърся истнабулския филм, сега се сещам, че и “Гуча” не съм гледала. Ще ги метна на новия айпод и ще ги гледам, докато пътувам през уикенда (*шепне* А новият айпод е прелестен!!!)

 5. Ами през малкото останало време, което жертвам за филми все не мога да оцеля свестен. Не спират да ми разбиват сърцето… Направи малко product placement на новия iPod.

 6. Ето го, дошъл със специална доставка от Билингс, Монтана. Не мога да му се нарадвам, ей, фантастичен е и ми събира всичката музика в 80-те си гигабайта!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *