Привет от морето

Привет от Варна!

Тук е шумно и мръсно, а от тълпите хора по улиците получих агорафобия. Кашлям много, но е заради праха и сигурно ще оцелея. Снимки няма, защото ме мързи да си нося фотоапарата, но обещавам – ще се опитам да хвана в кадър интересните неща.

До миналата година от терасата на къщата ни се виждаше морето. Сега се виждат големи сгради. Поне Хепи е същото и тук, и има интернет. Пфф.

Чао и доскоро!

 

P.S. Варненският рекламен гений просто кърти мивки, не спирам да се смея на всеки следващ билборд или билборд-уонаби.

3 thoughts on “Привет от морето

  1. Ахахахах май някой го е яд, че Варна е по-подреден град. Ох омръзна ми от комплексари/ки. За билбордовете ли се хвана мила ами те са не са ли от фирми регистрирани в София и лепнати на билборди на софийски фирми а? А за Хепи…то било същото ами как няма да е като е основано във Варна в далечната 94-та… Мръсен град??? АХАХАХХАХА ако го сравниш със Смолян сигурно но нека го сравним със София а??? Единствено си права за новите сгради но нека приемем, че са част от прогреса…все пак навсякъде се строи в днешно време. Питам защо изобщо си дошла тук, бЕгай си в София да си дишаш чистия въздух и да ходиш по чистите улуци. А за кашлянето ти няма оправия тук е сигурно пъти по-влажен въздуха от София, повечето ми приятели от София се оплаквеат от същото. Просто ми е интересно като хванеш фотоапарата какво ще снимаш, мога да предположа, че ще се опиташ да покажеш само най-лошото…но типично…

  2. Никога не съм крила, че не харесвам Варна, и не съм я сравнявала със София. Просто отбелязах впечатленията си – някак не мога да се съглася, че Варна е чиста и подредена. Като казвам, че е мръсна, имам предвид боклуците по улиците и нещото между прах и пясък, което се носи навсякъде по улиците – затова и кашлях, а не заради влагата.

    А за билбордовете и рекламите въобще се хванах, защото това е специалността ми. Нормално е човек да забелязва първо тези неща, които са най-близо до професията и интересите му. И не говоря за билбордовете, които са еднакви из цяла България, а за локалната варненска “реклама”, която намирам за меко-казано смешна.

    Ако по някаква причина се чувстваш лично обиден/а – сори. Знаеш – лични блогове, свобода на словото и прочее глупости… Няма как.

  3. Лично обиден??? Няма за какво хората сами говорят за града ни най вече, когато се познаваш с българи и чужденци, които почиват тук от 70-та година. За мен тези билбордове са супер СПАМ, ужасни местни и чужди реклами, сигурно 1-2 % изобщо стават. Другите са пълни със сексизъм, отврат…някой велик рекламен мозък примерно от Флирт седнал мислил мислил и измислил: Цици!!! и хоп реклама. А за пясъка ДА Варна е до море и има пясък сама го каза. Няма отървия от това.
    Разбира се зачитам мнението ти още повече, че това е блога ти просто и аз си казах мнението това е. Последния път когато бях в София видях мизерията, боклука, улиците, строежите, но като снимах търсех красивото, нещо което като ме попитат, какво видя в София да кажа ами ето това. А не да показвам шита.

    Както и да е. Успех! Дерзай.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *