Разни

Шаро вече е горд собственик на пирон в крака, още излиза от упойката и е стресиран. Аз пък от няколко дни си блъскам главата и ме е яд, че нямам шофьорска книжка (една кола щеше да ми е от полза тези дни – нали само търча межу офиса, вкъщи и ветеринарят). От Бест Вет получават още много червени точки – прекрасни хора наистина.

swansnest-dingbat.jpg

Всичките случки от последните няколко дни, и всички неща, които се случват в главата ми, са като отрезвяващ шамар и ме изваждат от филма, в който доброволно съм влязла.

swansnest-dingbat.jpg

Направих се акаунт в Bet at Home. Засега изглежат читави, макар че някои неща изглеждат странно. След известно време ползване ще докладвам пак.

swansnest-dingbat.jpg

И като за капак, точно когато наистина обичам работата си и се чувствам добре в офиса, изскача предложението за my dream job. Ще кандидатствам, разбира се, но ако се получи, изборът ще е адски труден. Нека да видим какво ще стане.

12 thoughts on “Разни

 1. Направи си сметка в партньорската програма, сложи един банер тук, после регистрирай сестра си, родителите, бившите съученици, може и някои колеги. После ще пием.

 2. A dream job is a dream job whatever it is. Follow your dreams and make the wisest choice.LY, MY, KY

 3. @Юнуз: като знам какви са gamblers всички около мен, най-много да пием по едно малко след няколко месеца и да си ходим 😉
  Offtopic: обади ми се ако си вече в София.

  @Mama: то хубаво да си гониш мечтите, ама зависи каква цифра виждаш като плюс в bank statement-а си на края на месеца. С мечти не се подържа стандарт на живот, знаеш.

 4. В договора ми не пише нищо такова, така че технически не ми е забранено. Особено ако спра да работя за компанията.

  Освен това е спорно доколко са ни конкуренти в конкретния случай – едната марка работи на БГ пазара, другата не. Ако стана affiliate, аз ще refer-вам само българи така или иначе.

 5. Ми нали това казвам и аз, мъдьр избор значи избор на по-добре платената работа. За всичките години работа съм разбрала, че която работа ти носи най-много пари, е най-добрата. Money moves the world go round, ти знаеш мелодията, изпей си я. Цункс.

 6. @Пламен: ми прецакал си се. Аз не подписвам такива глупости.

  @Мама: абе в случая може и да помисля, знае ли човек… Ще видим, ще видим.

 7. Аз на Пламен отдавна му викам да си ходи, ама на — той си харесва да е прецакан. А може и да не е — сигурно му плащат много.

  За обаждането днес стана късно. Ама ти пък — чети между (под, над) редовете. Какво ще рече “върнах се от Хасково”?

  А ти последно разбра ли как се наричат онези неща, които си направила с тилди и астерискове в този пост?

 8. Я да не ми се караш – само коментара бях прочела, не блога ти.
  Тия нещица така и не разбрах как се казват – само профани около мене, не знаят, мамка му.

 9. Егати сложния термин. Със същия успех можехме да им викаме джвъчки на тия неща.

  От мен да мине – ето, плякнах няколко истински дингбата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *