Разни

Изчезнах тези дни, но работата ми се посъбра в повечко; няма да мрънкам, но сори ако съм ти липсвала (*пърха с мигли и изглежда скромна*). И за да ти се реванширам, ето ти няколко ентрита наведнъж.

~*~
Ако се чудиш колко повече пари ще получаваш с плоския данък, кликни тук или тук (и двата линка водят до едно и също, но нека има, празници са все пак).

~*~
Ако се интересуваш от дизайн, не пропускай тази изложба. Ще има материал за цъкане с език.

~*~
Най-накрая някакво законодателство за рекламата, на което да можем да стъпим, когато правим реклама (и не е част от Закона за здравето или Закона за радиото и телевизията). Какво казва един от моите преподаватели, когато рекламата не успее да се саморегулира, се налага външна регулация.

~*~
Четейки този текст написан от архитекти за архитекти с голяма доза ирония, не мога да не отбележа, че са странни хора. Предполагам това е нещо като задължително условие, за да станеш такъв, и също така не пречи да си сноб.

~*~
Спамът в офиса става все по-забавен – на картинката по-долу анимационен герой, който поразително прилича на малката русалка Ариел се чука с поразително сплескания Хоумър Симпсън, от чиято уста като че ли се стичат лиги. Sad.

~*~

И последно, моя милост и Пламен на фирменото ни коледно парти тази година. Несъмнено се забавлявахме много, но все пак – no press, please!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *