Разни, майна!

Миналата седмица в Пловдив имаше технически панаир, а на други места из града се случваха и други панаири (от онези, неприятните). Пловдивският панаир по мое мнение е една от големите екологични заплахи в България – градът се оказа задръстен от листовки, брошури и рекламни найлонови торбички, за чието производство не искам дори да помислям, камо ли за периодите им на разпадане. Ужас и безумие.
***

Обслужването в Пловдив е пълна отврат – сервитьорки и продавачки дружно вярват, че точно те движат света и икономиката. За сметка на това в магазин Фонбокс на бул. Руски работят двама абсолютни сладури, които вероятно биха продали хладилник на ескимос абсолютно безпроблемно.

***

През уикенда в Пловдив се случи и Нощта на музеите и галериите. Пообикаляхме малко, пихме ром (а не циганин) на едно тепе и въобще беше готино. Прилагам снимки.

2 thoughts on “Разни, майна!

  1. галерия сариев е задължителна почти колкото тепетата:)

    * ако останеш от тази страна на магистралата до края на седмицата най-после можем да пием нещо мнооого много бавно.

  2. Галерия Сариев rocks, наистина – не бях ходила там досега и се изненадах приятно.

    А иначе вече съм в София – с теб само се разминаваме по разни пътища :))) Ще ти звънна през уикенда да си измислим някакво време, в което сме в една и съща географска точка на земята 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *