Предизборни плакати

Виж на какъв билборд се натъкнах неотдавна във Варна:

Гледам го и се чудя – колко трябва да са ти зле посещенията на блога, за да наемеш билборд да го рекламираш?

Като се замисли човек, така се печелят читатели, а не с някакви игри и глупости… Затова очаквайте скоро адресът на Ink и моя снимка да се появят на билбордове по Цариградско ( това с цел да привлека и пловдивската аудитория). Няма да пропусна и ръчичката, която посяга към URL-to – така мога дори да привлека БТК за спонсор, или поне да легна върху изградената асоциация със Супер Любо и така да направя марката си по-познаваема. Въобще – рекламни възможности колкото искаш.

3 thoughts on “Предизборни плакати

  1. Знаех си, че рано или късно ще дойде момента в който да кажа “Ванина президент!” (адски ме е яд, че “президентка” е неправилно – звучи яко 🙂 ). Идеята за билбордовете е хубава – само се постарай да си намериш чернобяла снимка на която да изглеждаш толкова смешна колкото господин Кралев и си измисли изтъркан слоган (нали така му казвате 🙂 ). Например “истината зад истините зад новините”. И за пръстчето на Супер Любо съм съгласен. Българските advertisement people още отдавна са установили, че щом една идея успее 1000 пъти, ще успее и на 1001-вия. И няма как да стане изтъркана, щото ние потребителите помним като маймуните.

  2. Ми така е – тотално не сме взискателни като потребители, затова ни цакат с топла бира и крадени реклами.

    Пък иначе вече си мисля слоугън, ама повече клоня към “Новините зад истините” или изчистеното “Имаме новина” (да ме прощава Бареков). Остава само да зарибя БТК и нямам грижи 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *