Неочаквано тъпа комбинация

scan0002small

scan0003small

Принтер, скенер, копир и факс в едно – нищо  ново под слънцето. Принтер, скенер, копир, факс, судоку и ароматизатор – ей това вече е истинско USP, нечувана иновация в областта на… на какво всъщност?! 

Честно, Xerox – това ли е най-доброто, на което сте способни? Когато представите принтер, който може да пере или скенер, който приготвя вечерята и глади, може би ще ви стана клиент. Дотогава само ще ви се смея*. 

 

*3 в 1 може и да е неочаквано добра комбинация, но 5 в 8 вече бие на тъпотия. 

6 thoughts on “Неочаквано тъпа комбинация

  1. Кафето е нещо важно и правенето на кафе не бива да се доверява на lame машини като тази – аз поне не бих рискувала.

  2. Да, да! Таз машина явно и без това не е достатъчно добра сама по себе си, щом са й добавили ароматизатор и судоку, за да се продава. А кафето е ритуал, качествено време, прекарано с Карл – не можеш да разчиташ на тъп ксерокс…

  3. “Ако искате да се забавлявате”! Представям си, как извървяваш пътя от единия край на офиса до другия, за да разцъкаш на крак едно судоку за разтуха от тежкия делник… (поне докато някой, който иска да ползва нормалните функции на уреда, не те перне назидателно зад врата)

  4. Пропускаш обаче важна подробност – докато разпускаш със судокуто, около теб се разнася приятен аромат, което няма как да се случи, ако разцъкваш на далеч по-профанския websudoku.com 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *