Музика за душата

1069240_531031066950366_2016325567_nНе помня кога за първи път разбрах, че простотията ходи по хората, обаче на – имам късмета да живея на място, където това ми се напомня постоянно и непрекъснато.

Прекарвам деня си в спорове с хазяйката, която отказва да си изнесе боклуците от шкафовете, а аз съм алергична към нафталина, с който обилно са покрити тия боклуци. Китеници били, и били „атрибути към апартамента“ – не можела да ги изнесе, защото какво щяло да стане, ако следващият наемател имал нужда от китеници? Аз имам само смътна представа какво е това китеник, но съм напълно убедена, че като даваш апартамент под наем, го даваш с празни шкафове и гардероби – ей тука представите ми за света брутално се сблъскват с тези на хазяйката.

Слушам я как говори глупости и не мога да повярвам, че наистина вярва в нещата, които казва, обаче тя е 100% убедена и настоява да й държа „атрибутите“, нищо, че плащам щедър наем.

Адвокатките, които натоварвам с проблема, и те недоумяват, значи проблемът не е в моя телевизор и леко си отдъхвам. И точно тогава, Методий ми изпраща по скайп поредното парче на един „калъф“, както сам той го нарича, и пак съм в същия филм. Гледам и не вярвам на очите си, ушите ми пищят и ми е трудно да повярвам, че нещо такова може да НЕ е шега или ирония – обаче не е.

Нека обясня. Говорим за млад „изпълнител“ с творческия псевдоним djordjano. Песните ще да са авторски и се издават от Havay Records – допускам, че така младият артист нарича телефона си, с който изглежда снима клипове, или негов приятел-второкласник с елементарни познания по видео обработка.

Гласовите и танцови способности на djordjano са титанични, не знам как досега не го е открила някоя от големите звукозаписни компании. Според мен такъв талант заслужава признание не само на национално, а на световно ниво. Но хайде, стига съм ви занимавала със собственото си мнение, ще ви дам малко от баницата да се насладите и вие. Подбрах ви коледна песен на твореца, но разгледайте целия му YouTube канал, няма да съжалявате. Това е от мен, спорна нова година ви пожелавам с този музикален поздрав, и да сте живи & здрави.

 

Update: На милият Djordjano са му изтрили клипчетата от YouTube, потърсете ги във Vbox7.

2 thoughts on “Музика за душата

  1. Годината е 1989 – месецът ноември. Тъмна непрогледна социо-икономическа мъгла пада над България. Изход не се вижда от никъде, по висшите етажи на властта трескаво се търси решение и лъч в тунела… Еврейският елит на БКП, който цели да затрие БГ нацията се събира на тайна вечеря в партийния дом, където да се проведе шумен брейнсторминг за бъдещето на България и затриването на българите… Взето е решение да се подкупят евреите Ричард Ран и (патока) Доналд Ът да напишат на стр. 666 в тайната част на безплатния си доклад мерките на изхода. Предвидено е да нападнем САЩ и Русия едновременно като им обявим война през 2020 г. За да се заличат доказателствата, тайната вечеря прегаря във фурната, а оттам пламва пожар в партийния дом. Евреите-комунисти само че правят ФАТАЛНА грешка – подценяват РОДОЛЮБИВИТЕ патриотични сили!!! На алтернативна среща, по същото време като тази на жидо-масоните в партийния дом, отците на българското родолюбие разработват контра-план в кафето на гара Владая! Сред тях има спор кой е по-отец на БГ родолюбието, щото ДНК тестовете не помага. Както и да е естествено става дума за Жорж Ганчев и Волен Сидеров. Те са информирани своевременно и в реално време чрез пощенски гълъб за плана на жидомасоните и нахвърлят контра плана!!! Войната със САЩ и Русия ще бъде спечелена от България!!! Ето това е ахилесовата пета!!! За целта, с нарочен знак – публикуването на голи снимки на Волен Сидеров, се дава началото на тайна разработка на оръжия за масово поразяване, чрез които да спечелим войната през 2020! Оръжията са, както вече се досещате, Джорджано (Кодов Проект “Мачо”), Гошо от Почивка (Проект “Скрит гений”), Стамбини (Проект “То”) и естествено Михаела Ганцова (Кодов Проект “Селска пръчка-геноцид”). И така след 2020 България е обречена да е единствената свръхсила в света, която ще унищожи жидомасоните и Новият световен ред…

  2. Евреите са виновни за всичко по принцип, те искат нашата земя, както ми сподели наскоро един бакшиш, и затова се опитват да ни изтребят. Същият бакшиш ме светна, че до 15 години целият свят ще говори български, но сега разбирам, че то е за да пеят хитовете на джиджания Джорджано, и да разбират влога на Стамбини. Този последния не го бях срещала досега, но ето – гугълнах, попаднах на клип, в който обяснява какво е влог (видео блог било, а не банкова сметка, както лаически смятах досега); разбрах също, че “в предвид стандартите на България” неговата личност е безценна. Фе-но-ме-на-лен е! Няма друг такъв извор на мъдрост! Михаела пък вече е завладяла Въбокс и милионите български сърца, сега е ред да види сметката на евреите-комуняги, докато работи като сервитьорка, за да поддържа икономиката на KLETA MAJKA BALGARIQ.
    Сега трябва да оставя във Въбокс7 няколко хиляди коментара от типа на “nE iM dAvAi oBqSnEnIq nA tEq bOkLuCi, mIhAeLa, tI sI nAj-dObRaTa!!!11!!1 <3 <3 <3" - така ще бъда защитена, когато Михаела влезе във владение на земята 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *