Кафе за религиозни

coffee religion 9

Благодарение на Поли, тази вечер попаднах в Coffee Religion – новото място за кафе на Христо Белчев, на мястото на “Петното на Роршах” (поводът беше всъщност затворена дегустация).

Мястото е една идея по-претенциозно, отколкото харесвам да са местата ми, но е много приятно, няма какво да се лъжем. Интериорът е в решен в меки, пастелни цветове, има много дърво, масите са близо една до друга и предполагат активна комуникация.

Името е много точно, защото тези хора приемат правенето на кафе наистина сериозно – признавам, че бях малко разсеяна, докато ми разказваха за начините, по които го приготвят, но ако ви интересува – минете, ще ви разкажат с удоволствие. И любителите на чая не са пренебрегнати, но самата аз не пия чай и не обърнах никакво внимание на селекцията. Алкохолни коктейли също има, а скоро ще има и лека храна.

Ако разгледате менюто, ще забележите две неща: собствениците са се старали да предлагат напитки, които няма да намерите другаде, и по описание във всичко е добавена любов (попитах, имат разрешително от ХЕИ за любовта).

Ако ви интересува повече – просто минете, няма какво да ви разказвам повече, ще ви покажа место това малко снимки (малко са скапани, но имах само един неподходящ обектив в себе си, сори).

coffee religion 1        coffee religion 4

coffee religion 3        coffee religion 2

coffee religion 6        coffee religion 8

coffee religion 10        coffee religion 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *