Какво слушат момичетата

Знам, че се вълнуваш и искаш да знаеш, но момичетата (аз + Роко) имаме потресаващ музикален вкус, потресаващо лош, разбирай, и ни е срам да ти кажем. Не, не слушаме чалга, по-лошо е – с чалгата поне нещата са ясни. Ние слушаме всичко, но когато ни попиташ за любимите ни парчета, моментално сменяме темата – толкова е трагично положението.

От време на време, когато е на работа, Роко слуша онлайн радио, но не защото й харесва, а защото „да дразня сисадмините и да правя безсмислен трафик“. Той трафикът отдавна не е това, което беше, но сисадмините явно още се дразнят.

Аз пък от своя страна наскоро се срещнах с един радиоводещ и се зачудих кога за последно съм слушала радио нормално, на приемник. То много знам и аз как изглежда приемникът, само за радиата в такситата се сещам, телефонът ми май може да лови радио и той, докинг стейшъна за айпада…. Виж ги, моля ти се, колко са антропоморфни тия радиоприемници!

Тъй или иначе, важните неща са две: Роко е добре, нищо, че не се е появявала отдавна в блога, и попаднахме на парче, дето не ни е срам да ти го споделим – или поне не много. Пускай, безплатно е.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *