Искам го?!


Вчера докато бързах да хвана трамвая, почти не нахълтах в този на снимките горе. Той, оказа се после, тотално не върви по линията на 12 или 2, които много ми трябваха в този момент, а просто си стои там и рекламира Форд.

В това няма нищо лошо, разбира се, но да рекламираш кола с трамвай?! Едно са стикерите по трамваите, съвсем друго е да метнеш колата върху трамвая. Слоугънът на кампанията е “Искам го”, обаче е малко неясен – какво точно искаш? Предлагам по-конкретните “Купете си Форд и все така ще се возите на трамвай!” или “Дори и нашите коли се возят на трамвая” и нека там криейтива да реши – така де, нека знаят хората кво искат.

И в същото време на друго място трамваите също се използват за реклама, но по един малко по-смислен начин.

3 thoughts on “Искам го?!

  1. Предполагам, че търсеният ефект е “Ъъъ! Скивай! Кола на трамвай! Я да я снимам и да си я постна на блога!”. Така звучи по-смислено, нали? 🙂

  2. Ех, Радо, за теб явно съм отворена книга, хахахаха. Като видя Форд на трамвай, не мога да не се сдържа и да не го блогна.

    А ако гледаме на нещата малко по-сериозно – тия трамвайни мотриси са скъпи, бива ли да ги режем и да слагаме коли отгоре заради вниманието от страна на няколко блогъра?!

  3. а, скъпи… скрап с колела.

    при това тази може и да си е била резната – има едно такива ремонтни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *