Игра с наградa – follow up

С оглед на коментарите, които получих за играта с наградa, реших леко да променя условията за наградата. Все пак ще изтегля спечелилия със жребий, и в него ще участват дори и тези, които не са познали какъв е предметът на картинката – в крайна сметка целта беше да привлека читателска аудитория, което като че ли се получи.

Ето сега пускам всички задържани коментари, а името на победителя – утре.

12 thoughts on “Игра с наградa – follow up

  1. минал съм я едната подходяща възраст за да съм добродетелен, а за другата имо още бая време.

    в момента съм виртиален(virtual не virtuous)… 🙂

    Добре де ще почакам. Така или иначе винаги доразбирам последен…

  2. Хей хей! Не е честно, аз за това ли се мъчих с толкова изследвания!? Тая игра е политическа поръчка. “телевизия скат” – Google търсене.
    Бъзикам се де, vanina, няма нужда да ми припомняш, че блога си е твой 🙂

  3. @ Емин Бей: колкото си по-търпелив, толкова си по-търпелив. Направо дзен.

    @ Радо: Е как така ме разкри, бе момче! Сега всички ще разберат, че съм агент на СКАТ, тъмната ми биография ще излезе наяве и всички ще разберат, че кариерата ми започна като съветник на проф. Вучков… Тц, тц, тц.

    Пък за наградата не се ядосвай – ти тотално не беше пръв, та нямаше шанс да се докопаш до нея; сега ако си късметлия, може и дат е огрее 😉

    Ванина, на кирилица 😀

  4. Аз съм патриот, длъжен съм да се оплаквам 🙂
    Ами да, всъщност аз те разкрих и като основател на престъпната система Adsense p2p, благодарение на блога на emin bei. Извинявай за “vanina”, просто това беше най-близкото нещо до име с което разполагах за теб.

  5. Ех, това с p2p платформата нещо не сработи – за 2 седмици съм спечелила около 3 долара. Нещо не виждам как ще забогатея точно по този начин, но важно е постоянството, хахаха.

  6. Ами то с играта просто хората излизат наяве. Аз си чета без да коментирам. Може да не съм сам. Едва ли много хора са дошли само заради играта.

  7. Да, ама така като се идентифицирате събирам ценна информация от маркетингово естество, с която да подобря рекламната р2р платформа, хаха. Така де, в школата на СКАТ учиш полезни нещаж 😀

  8. Хаха! Изобщо пирамидата си работи на пълни обороти. Зарибила си старите читатели с наградата, те са зарибили техни познати, те пък други и така, докато се стигне до моя нещастна милост. Толкова грубо преметнат се чувствам от пирамидата ти, че ти прочетох и архива от… срам ме е да кажа колко месеца назад 🙂 Но сега като така или иначе сме ти в ръчичките, няма ли да ни дозарибиш с някой друг бонус постинг? 🙂

  9. Леле, Радо, едва си станал читател, и вече съм успяла да те разглезя 😀

    Ще има бонуси, ще има, не се притеснявай. Ама това не тото, всяка седмица – сиурен тираж – важен е елементът на изненада; ти само чети често (отново груб рекламен подход от моя страна, хех).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *