Един клиент и два маркетинга, моля

job ad

Ако сте специалист по маркетинг и клиенти, то това е вашата обява. Побързайте да изпратите автобиография, сигурна съм, че напливът ще е огромен! Разбира се, ако си нямате на представа за какво става въпрос, недейте – хората търсят специалисти, а не някакви мухльовци, без образование в сверата на рекламата.

Длъжността включва “такива клиенти, който имат остарели и не добре изглеждащи сайтове им се предлага редизайн на сайта и обновяване”, затова в арсенала си ще трябва да имате търговски pitch-ове от рода на “Ъъ, таковата, туй сайт е не добре изглеждащ, ние може направим, таковата, редизайн на сайта и обновяване” и “Да, ъъъ, същото човек, дето писа обявата, нали, пише и думите за новия сайт”.

Разбира се, в обявата е посочен сайта на фирмата, който гласи следното:

Уеб сайта е Вашето лице пред света, Ваше маркетингово оръжие, Ваша интернет реклама, но преди всичко е Вашият Уеб Сайт!

Сигурна съм, че ако не ставате за работа във фирмата, то поне искате те да ви направят сайт, който ще е вашият сайт, защото наистина не бихте искали да използвате чужд уебсайт като ваше маркетингово оръжие – освен ако не сте Студио Сайт Лого Визия Дизайн. Тогава със сигурност използвайте чужд сайт за “лице пред света”.

3 thoughts on “Един клиент и два маркетинга, моля

  1. Е не искат да ни накарат да се чувстваме тъпо все пак, затова обясняват.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *