Денят в картинки

Улиците все още са едно по-безопасно място, а другото е без коментар.

Качество vs. Квалитет – само във vbox7.

Драги ми Blogger, сещам се поне за 70 неща, по-свежи от кутия с пастели, и нито едно от тях не е персонализиране на блога с оформления.

Получих покана да си направя акаунт в Yarri – the coolest site in India created by Indian youth, for Indian youth. Как да устоя на такова предложение?!

4 thoughts on “Денят в картинки

  1. Скапан ден. Този, който е заснел току-що-скъсания печели тоталното ми признание, че и страхопочитание. С такъв усет към драматичното и трагичното и с тази граничеща с лудост смелост да те снима точно тогава, директно може да постъпва в CNN като кореспондент от горещите точки. Тва сериозно.
    А иначе горе главата, шофьорските изпити са възможно най-субективните. Радва ме, че това е един от много малкото сигурни начини да познаеш с коя част нагоре е станал даден човек (ако ми позволиш да нарека ДАИ-аджията човек).

  2. Оф, много се ядосах за изпита, дори тъпите листовки взех, а накрая тъпото копеле ме скъса, щото съм карала неуверено – той кво иска, не е ли видял какъв е трафикът в тоя град?!

    Сега си взимам документите и отивам да се явя на изпит в Радомир (там според моите източници има само един светофар и той почти никога не работи).

    Пък за снимката… не казвам кой я е правил, но ще предам комплиментите (мен ако питаш, никакъв фотограф не е, ама нейсе 😉 ).

  3. Както казах, субективен… Аз го взех от първия път, при положение, че ми накова спирачките на един ляв завой. Не го казвам за да те дразня, а за да си аргументирам теорията, че резултата от изпита няма много общо с уменията ти. Това “неуверено каране” е разтегливо почти колкото “непристойно поведение”. Ами късмет в Радомир! Пък дай боже скоро да се напсуваме в някое задръстване 😉

  4. Ами… благодаря за успокоението. Аз се изнервих много заради друго, ама не е за написване черно на бяло; ще ти го подшушна, докато ме псуваш в някое задръстване (аз ще съм пешеходец, де).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *