Бележки на хладилника

В сесия съм и този семестър за първи път здраво съм го закъсала, затова накратко. 

dingbat

Преди 3 дни феноменално тъп служител на компанията, в която работя, качва във Фейсбук 2 мейла от клиенти, като така нарушава нашата privacy policy и куп вътрешно-фирмени правила. Голяма група колеги, също толкова смъртоносно тъпи, се изреждат да оставят коментари  и да се забавляват, вместо да му кажат, че така не бива. На следващият ден осъмнахме с един колега по-малко и с ограничен интернет, и сега съм трайно изолирана от света.

dingbat

Днес сутринта Шаро ми отхапа част от пръста, след което успя да си заклещи лапата в решетката на новата си клетка. И двете ситуации бяха доста болезнени, а аз стискам палци и се моля дребният нещастник да няма сериозна травма, защото не мога да мина през цялата ветеринарна драма отново.  

Шаро, обичам те, но кълна се – някой ден ще те убия или ще те подаря.

dingbat

Столичните таксита трябва да ми връчат грамота за основен техен спонсор. Зарекох се да използвам ужасяващия градски транспорт колкото мога по-често, иначе ме грози фалит. 

dingbat

Цял ден се мъча да намеря скорошното слайдшоу с портретите на хората от кабинета на Обама в Ню Йорк Таймс. Попадна ми преди няколко дни, пропуснах да запазя линка и сега – ядец. Най-искрено те моля ако имаш линк, да го споделиш.

6 thoughts on “Бележки на хладилника

  1. Не е това, онова си беше слайдшоу, и като фон дори вървеше аудио разказ за самата фотосесия. Мисля, че по някаква причина просто го няма, или съм го гледала на сайта на друг вестник (което е много малко вероятно).

  2. за такситата – и аз съм тръгнал натам, ама как да имаш нерви да се прибираш с ГТ в 22 часа?

  3. Е, не – аз говоря за използване на градски транспорт в нормални часове – например сутрин или след работа. А и зависи къде живееш и хабитираш – аз често се прибирам и пеша. Има моменти, в които (уви) такситата са необходимото зло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *