Ау, от глад умирам…

В офиса често поръчваме храна от пицария Лъчони. Никога не е имало случай, в които всичко да е наред – или забравят нещо от поръчката, или се бавят неприлично много, или не носят прибори… Креативността им в това отношение е неизчерпаема.

Най-ужасно е обаче самото поръчване – телефона вдига жена със среден коефициент на интелигентност 2. Преди да се обадя там, дълго се подготвям психически и се успокоявам, че ще отнеме време, докато получа потвърждение.И въпреки това, продължаваме да поръчваме от там, защото офисът ни е на майната си и изборът е меко казано ограничен.
Днес обаче Лъчони се осраха тотално. Поръчах през сайта им, за да избегна малоумната лелка, която приема поръчките и всичко беше ок – получих следното потвърждение:

Почувствах се сигурна и уверена в това, че поръчката ми се обработва, докато час и половина по-късно не се обадих да попитам къде е храната и не чух от другата страна “Ми то тука няма интернет”, след което ми се скараха за наглостта да поръчам онлайн.

Не знам за колегите, но аз приключих завинаги с Лъчони.

2 thoughts on “Ау, от глад умирам…

  1. Гореспоменатите Лъчони, пица Торонто (които също не препоръчвам), О!Шипка, пица Виктория и Уго. Има още някакви, но са гадни и не се сещам за имената им.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *