Резултати от анкетата

Не че ви влиза в работата, но понеже някой попита… резултатите от анкетата!

За една седмица отговор дадоха 31 читатели. Това ме изненада приятно, тъй като по метода на Нагаждьов и Нагласенко бях определила размера на аудиторията си на 7, а 31 отговора многократно надвишиха очакванията ми. Мили 31 читатели, надявам се, че ще ме четете с религиозна последователност, без значение какви тъпотии изливам в блога.

Но да се върнем на резултатите. Въпрос номер едно гласеше следното: Ако Роко излезе от блога и влезе в книга, ще си купите ли поне няколко екземпляра?

Ето какво отговорихте вие:

Почти половината от вас биха си купили един брой книга за Роко. Това вероятно значи, че сте стиснати, или че смятате да си купите една книга и после да я прочетат много хора. Пиратството ограбва, но проявявам пълно разбиране и никак не ви се сърдя. 16% от вас биха си купили много и именно те печелят пълната ми и безрезервна любов. Тези 32%, които не биха дали пари, за да четат за приключенията на Роко на хартия, може би си мислят, че ще могат да прочетат същите неща и онлайн. Няма. И последно: предложението да ходим на бар са приели едва 6% от участвалите в анкетата. Което е ок, защото компанията ми и без друго е ексклузивна.

Във втория въпрос полюбопитствах дали харесвате Роко въобще и изобщо.

69% харесват Роко и това е чудесно. Роко също ги харесва. Други 19% смятат да я захаресват от утре, което също е ок. Може днес просто да не са в настроение. Тези, които харесват безплатните неща хем печелят симпатиите ми (че кой не харесва безплатни неща?!), хем ме дразнят, защото са стиснати. Последните 6% всъщност отразяват отговорите на двама от участниците в анкетата; искам да ги уверя, че няма да ги харесвам по-малко заради това, че гледат “Листопад”, но с радост ще им дам предложения за далеч по-забавни сериали. Пишете ми на comments@vaninavanini.com.

3 thoughts on “Резултати от анкетата

  1. Знаех си аз, че много книги е ключът към любовта. И аз та убичъм, ма! :Р

  2. 😀 “по метода на Нагаждьов и Нагласенко..” кърти, lol
    логичният въпрос е кога ще се захващаш с книгата за Роко?
    😉

  3. Мм, това е въпрос сложен и спорен, затова не се ангажирам с точен отговор 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *