Плоска работа

“Ядосаният стикер!” е инициатива, която намирам за тъпа по ред причини, като например жалките усилия за сарказъм в текстовете на стикерите, но не с това ще те занимавам.

Ако четеш отляво надясно и отгоре надолу, първо ще прочетеш, че: “Стикерите се продават на производствената им цена и задачата им е да помага за по-зрялото гражданско изрязяване! Ползването на специфичната улична медия не изисква специален бюджет”.

Дотук добре. Скролни още малко надолу: “Тези стикери се разпространяват безплатно благодарение на подкрепата на FAME CARDS, За Града и O3PR. Освен това можете да закупите стикери от Червената Къща.”

Добре де – последно какво? Плащаш ли или ги получаваш безплатно? Или по принцип ги взимаш безплатно, а само Червената къща ги продава и изглежда гадно? Абе я зарежи това със стикерите, казах ти, че е тъпа идея.

5 thoughts on “Плоска работа

  1. куца работа. хората, които разбират от дума, обикновено разбират от само една дума. с витиевати изречения и ситен шрифт не става.

  2. + Хората, които разбират от дума, обикновено не паркират като изроди.

  3. Не, че в София има друг начин да паркираш, освен като изрод. Но е забавно – представих си как гоня кола, за да я “заклеймя”, че ми е напръскала панталона. Наистина това е глупост, хубавото е, че няма да стане популярно.

  4. И да, и не – в София няма къде да се паркира, особено пък безплатно, но не може да няма вариант да се остави място за пешеходците.

    Иначе идеята за стикерите си е обидно тъпа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *