Документиране на.

Може и да не знаеш, но от известно време се боря с няколко излишни килограма, засега, уви – без успех. Преди няколко дни прочетох някъде за диетата на Пиер Дюкан (тя била световен хит, ама аз нали съм смотана, все последна разбирам).

Онзи ден влязох в една книжарница, за да си купя книгата наДюкан и когато изрекох името му на висок глас, тълпа обезумели негови почитателки ме наобиколиха и започнаха да я хвалят и да се хвалят – “Аз свалих 15 килограма”, “Мъжа на сестра ми отслабна с 10” и т.н. Така, казах си, явно е успешна, или просто Дюкан е master на промиването на мозъци.

В крайна сметка купих книгата и така стигнахме до ден първи. Все още дочитам книгата и дъвча пилешко, приготвено на тиган без мазнина, с малко лимон за вкус (лимонът е позволен като подправка, не трябва да се прекалява). От началото на деня не се чувствам отслабнала, но си позволих своеволие под формата на изкуствен подсладител в кафето, вероятно е заради това.

Така де, ще те държа в течение. Може и да ти е скучно, но това си е моят блог и ще правя каквото си искам.

Твоя (все още дебела),

Ванина

 

P.S. И не забравяй, моля те, за играта.  

6 thoughts on “Документиране на.

 1. Верно е хитова тая книга, аз научих за нея от нашите, докато гостувах вкъщи последния път. И двамата караха някакви странни диети, баща ми тъпчеше месо като невидял. Ама щом тъй пише… В самолета също видях хора да я разгръщат и подмятат.

  Името на тоя пич пък почти никога не мога да изрека правилно от първия път, в който обикновено казвам “Дюкян” 😆

 2. Това с месото е малко тежичко, особено сега, когато навсякъде има диня пъпеши праскови грррр… Ще докладвам за прогреса, вашите какви резултати регистрираха?

  Иначе и аз все Дюкян му викам, явно така е естествено, lol. Три пъти проверих как съм го написала, да не взема да се изложа, нали 😉

 3. Аз също я правих. Не ми беше проблем, понеже цял ден тичах по задачи и не се сещах много много да ям. Иначе с кеф се тъпчех с риба и пиле. 🙂
  Стигнах до края на етап 1, който при мен беше 5 дена. Та на ден – по килограм, общо 5. После минах на 2-ри етап, но ме домързя и спрях. Не съм качила килограмите после, даже станах още по-слаба. 😀 Но това е може би заради лятната жега и ->липсата на апетит.
  Успех, не се мъчи излишно и не се лишавай чак толкова. Няма нужда да си толкова стриктна, освен за водата!!! 🙂

 4. Съвсем не съм толкова стриктна и не се лишавам от удоволствия, ама на – пак съм се изкарала по-съвестна, отколкото съм… 🙂 Ще видим какво ще се получи нататък.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *