Игра с награди

Много искам да имам много читатели. Не бе, ебавам се – искам малко, но готини. Или по-добре – много и готини. Затова ще се опитам да приложа евтин рекламен подход с цел привличане на вниманието: игра с награда.

Наградата е малка по размери, но е весела и hand-made – не очаквай да ти подаря iPhone или уикенд за двама в Банско (грубо използване на ключови думи за привличане на още повече читатели). Затова пък и въпросът не изисква познания по ядрена физика.

По същество: ако искаш да спечелиш, трябва да ми кажеш какво е това на картинката по-долу. За да се класираш, напиши отговора си като коментар и после изчакай до 01-09-2007. Тогава ще публилкувам наведнъж всички коменари по темата (за да има fair play, нали) и ще стане ясно дали някой е познал.

Наградата ще отиде при първия, дал верен отговор; няма смисъл от лотариен принцип, защото така или иначе мога да те излъжа както си искам. Ако пък никой не познае за какво служи предметът на картинката, ще спечели този с най-креативен отговор, а критериите за креативност ще са изцяло субективни, защото това си е моят блог и ще си правя каквото поискам.

Хайде стига толкова приказки. Гледай картинката и отговаряй.

29 thoughts on “Игра с награди

  1. автомобилна джанта!

    ще блогна играта ти и при мен. Не е кой знае какво имам около 50на четеца 🙂

  2. Е как какво – джантата на М.Н., ултра-гъзи-мъзи пи ай ем пи от саут-ийст коуст ма да фа ка йооу. Пийс 😛

  3. Привет!
    Идеята е яка!! Мисля си, юе това е йо-йо:)
    Дано не греша. Успех с читателите. Привлече вече една, но не знам дали е готина:)

  4. Това е някакъв изчанчен модел джанта. Или поне на такова го правя. 🙂

  5. Джанта (специално издание за Свети Валентин). А можеше да е буренце с вино, за Тривон зарезан, ама ей на не е.

  6. Прилича на джанта, но едва ли някой би дал награда за това че друг ще разпознае джанта, приличаща на джанта. Wikipedia не дава особено интересни разултати за “MH”, освен ако не е нещо свързано с южноиндииския щат Maharashtra. Най-много ме озадачават сърчицата. Възможно е и това нещо да е проектирано специално за лов на читатели на блогове, всъщност едва ли може да изпълни друга функция толкова успешно.

  7. Хмм, ами позамислих се 10 минути и мисля, че това е лята джанта за кола :).
    Някоя хубава кола, може и дамски модела да е, може и по-особен мъжки 😉

  8. хмм…на мен ми прили1а на къстъм мейд ДЖАНТА 🙂 за Бритни или Парис примерно :)..някоя по-лигава,ако се сещате? :Р
    сега..като се замисля не може да е толкова лесно:)ама нищо!на друго не ми прилича…засега 🙂

  9. това е формичка за пластелин или напръстник 😉 но по-скоро първото 🙂

  10. 1/ Макара с конец за шевна машина;

    2/ Макара с корда за въдица;

    3/ Капачка на шише с някаква течност;

    4/ Джанта не е със сигурост;

    5/ Не знам :).

  11. Пиша ви защото направо ме дразните с картинката. Ще ви обясня защо. Моят приятел цяла пролет ме води на риболов… то в това по принцип няма нищо лошо, но риболова е един гадничък спорт, в който по насилствен начин измират една камара нещастни червейчета, за беззащитните и слабо интилигентни рибки няма да говорим. Понеже категорично отказах да чистя рибата, на мен ми се падна ролята да я пържа… не че и в това има нещо лошо, ама все пак не може да се сравнява с ходенето на фризьор или маникюрист. Направо съм сигурна, че това нещо на снимката е барабан за макара за спинингов риболов. Нали забелязвате как професионално се изразявам? Това е заради факта, че ми беше обяснено поне 50 пъти какво е спинингов риболов, коя въдица за какво служи … и че не бива да викам, все едно се е запалила къщата, когато хвана рибка, защото съм била пречила на другите рибари… От цялото изложение трябва да ви стане ясно, че и аз имам уловена рибка, за която разказвам истории. Естествено, съм убедена, че съм хванала златната рибка, защото се откачи от кукичката и замина да си живее в язовира…
    Във връзка с играта – забелязвам, че читателите на сайта продължават да пишат – включително и аз, въпреки, че явно няма да дочакаме 01.09.2007 година …

  12. Спининговият риболов се оказва явно един непознат мне източник на мъдрост; моя милост само веднъж е имала щастието да иде на риба, където цял ден лежа на слънце и работи над тена си, докато истинските риболовци пуфтяха и се потяха.
    Риба не хванахме, но за сметка на това си бяхме занесли пържоли за барбекю. Оттогава храня топли чувства към риболова 😀

    А това, че хората продължават да пишат, явно е знак, че е време за нова игра. Ще помисля 😉

  13. Джанта за Автомобил може би 🙂
    Несам много сигорен за 1 пат го виждам 🙂
    Дано да сам познал :_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *