Преглед на новините

Дими от Сленг е починал, докато се е прибирал, за да празнува 6тия рожден ден на детето си. В новините говорят за мотори, а аз харесвах Дими и Сленг и не ми се ще да мисля, че е карал неразумно. Когато ужасни неща се случват на готини хора, трябва да има друго оправдание.

 

swansnest-dingbat.jpg

“Това го знае всяко хлапе” излиза във ваканция. През есента хлапетата се сменят и нещо не ме кефи идеята – тези са уникално сладки.  Дано само не върнат Иван и Андрей за водещи – няма да го преживея. По скромното ми мнение “Това го знае всяко хлапе” е едно от читавите предавания по българската телевизия.

swansnest-dingbat.jpg

Бирата и цигарите в Румъния поскъпват. Нека им на румънците.

swansnest-dingbat.jpg

Толкова за новините. Както виждаш – само тъпотии и гадни неща. Още седмица и изпитите ми свършват, след това (надявам се) ще пиша по-често и консистентно.

2 thoughts on “Преглед на новините


  1. Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vaninav9/public_html/wp-content/plugins/subscribe-to-comments/subscribe-to-comments.php on line 590
    пламен says:

    Ако с 200 км/ч ти се струва разумно карането…


  2. Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vaninav9/public_html/wp-content/plugins/subscribe-to-comments/subscribe-to-comments.php on line 590
    Vanina says:

    Никой не е доказал, че е карал с 200 в час – жена му каза, че не е бързал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *