Далаверата на dalavera

Сигурно си забелязал, че напоследък се навъдиха доста сайтове, които предлагат неща с големи отстъпки; неотдавна самата аз си купих билет за кино и пуканки за 2,90 и си казах,че това е супер начин да се пазарува – плащаш ваучерче през ипей, ползваш отстъпка. Какво повече да иска човек?

On another note, много ми се искаше тази година да си имам жива елха, но нали уж съм еко, украсих изкуствената. Но днес отварям единият от сайтовете за отстъпки – dalavera.bg – и какво да видя: истинска елха с 62% намаление и безплатна доставка до вкъщи! Само за 34 лв (BGN) получавам живо дръвче-джудже, доставено направо у дома (макар че с предлаганите размери мога да си го взема и в дамската чанта).

После виждам, че оферата се предоставя от ЕТ “ИНКО – ИНА ДАМЯНОВА”, посочен е и сайт на фирмата. Отварям го, за да видя има ли снимки на елхичките. Има. Има и специална оферта – “Коледа в саксия”. И там дръвче-джудже, ама за 30 кинта.

Да обобщим: имаме начална цена 30 лв. Правим 62% отстъпка и получаваме крайна цена 34 лв. Браво на dalavera.bg за новия подход към бизнеса, математиката и метафизиката!

6 thoughts on “Далаверата на dalavera

  1. Да бе, супер е, няма що. В кварталния магазин тия дръвчета са даже по 20 кинта.

  2. Е предполагам, че цената не съм я съобразил, просто защото не съм запознат. Ние от 3 години насам сме с изкуствена елха – дали защото сме еколози или просто не ни се чисти след истинската.

  3. Аз лично си купих такова дръвче. Височината му беше 1 м. без саксията и беше прекрасно 🙂 Що се отнася за промоцията в сайта на фирмата -по-добре четете по-внимателно. Тя се отнасяше за дръвчета от 30 см, а офертата в Далавера – за дръвчета около 100 см.
    Понякога ме хваща яд, когато хората са толкова скептични, че пропускат наистина хубави неща… Мисля, че всеки, който чете внимателно, ще разбере кое си струва и кое не 🙂

  4. Мила Гала,

    Пускам коментара Ви в знак на добра воля. Разбирам, че някой Ви плаща, за да оставяте подобни коментари и това е работата Ви, но не сте особено добра в нея.

    Искрено се надявам, че скептицизмът ми не е попречил на хората да се зарадват на коледно дръвче на по-ниска цена – имам предвид тези от магазина, а не тези, които Далавера.бг предлагаше.

    И не се ядосвайте, че хората са критични – сляпо следват най-вече овцете (с която констатация, надявам се, не съм Ви обидила лично).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *